Tuesday, August 10, 2010

We Got Married!


~ picture kredit to allkpop

Oh, menonton Nichkhun & Victoria dalam We Got Married bersendirian mungkin boleh menyebabkan saya dihalau dari library! Sukar sungguh untuk menonton tanpa tersenyum atau ketawa seorang diri. Takpe-takpe. Pakcik librarian pun tak kelihatan di mana-mana. Setakat ini saya masih terselamat. Masih belum dituduh kurang siuman.

Tapi kakak di depan saya ni dah bagi jelingan manja 49 1/2 das. Ingat nak ajak dia tengok sekali cerita ni. Apa kata kawan-kawan?

No comments:

Post a Comment