Sunday, August 15, 2010

Bebelan Pagi Hari

Pagiku yang hening tiba-tiba dihiasi suara dua lelaki.

Siapakah?

Oh, abang yang buat wiring minggu lepas kot...


Alamak, nak kena pegi buat 'number 1' la. Macam mana nak pegi toilet ni?Malas la plak nak tukar 'uniform' ni...

Takpe2. Tahan kejap. Nanti abang tu dah takde kat area toilet, baru bleh pegi.

Layan majalah dulu lah. Cuci mata sambil menahan hajat.

Pose zaman dulu-dulu dapat upah...skang x dpat..huhuhuhu..tym kecik2 la...tu smgt je nak pose

Huh? Pose? Mamat ni model agaknya time kecik dulu. Isy, takkan la moedelling agency bayar model kanak-kanak je. Confuse confuse. Ke mamat ni tak cukup hensem jadi model bila dah besar ni? Time dulu je cute tak?

Sumpah bazir neuron aku di pagi buta ni. Pose = Puasa! Tak faham kenapa dalam majalah boleh praktikkan cara penulisan macam ni. Gewdixs!

~yang ni memang dibayar untuk pose!

1 comment:

  1. errr???hihi...selamat berpuasa ye..kasi tamat sebulan kalau ada beran,kah kah..:P

    ReplyDelete